Actualitate Social

Avocatul Ovidiu Domnici a decedat într-un accident rutier

Avocatul Ovidiu Domnici a decedat duminică dimineaţa într-un accident rutier petrecut în localitatea Iclod.

Potrivit cotidianului Adevărul, Ovidiu Domnici a decedat chiar de ziua lui. Astăzi împlinea 41 de ani. El era împreună cu soţia sa. La Iclod, în judeţul Cluj, din cauza poleiului, maşina celor doi a derapat şi a lovit un parapet. Soţii Domnici au coborât să vadă cât de avariată e maşina şi au fost loviţi, la rândul lor, în plin de o altă maşină condusă de o femeie care a pierdut şi ea controlul volanului cel mai probabil din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

„ Elena D. de 41 de ani din Cluj-Napoca se deplasa pe direcţia Gherla-Cluj, când nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în plin în doi pietoni care se aflau în afara părţii carosabile. În urma impactului, Ovidiu D. de 41 de ani a murit pe loc, iar Adriana D. de 40 de ani este grav rănită şi a fost transportată la Unitatea Primire a Urgenţelor Cluj-Napoca”, a declarat Alma Brehariu-Bruja, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj pentru cotidianul Adevărul.

Într-un interviu acordat anul trecut cotidianului Adevărul, Ovidiu Domnici spunea că şi-a dorit de mic să devină avocat, inclusiv pentru independenţa pe care practicanţii acestei meserii o aveau şi în anii 80. Iniţial însă, el a optat însă pentru o facultate de inginerie. „La Drept a intrat în 1991, însă pentru că a dat examen şi la Ştiinţe Economice în acelaşi an şi a fost declarat admis la ambele, s-a văzut nevoit să aleagă pe care o urmează, deoarece erau în centre universitare diferite. Dreptul a avut de câştigat. Şi nu a regretat, pentru că a realizat cu timpul, că era şi vocaţia sa”, scrie Adevărul.

Potrivit aceleiaşi surse, după absolvire a lucrat câţiva ani ca jurist, până când a câştigat un proces pentru majorare de acţiuni la o mare companie. Succesul său a atras atenţia unui grup de oameni de afaceri şi tânărul jurist a primit propunerea de a fi numit preşedinte al Consiliului de Administraţii al unei companii cu 800 de angajaţi din Sângeorz Băi.

„Trei ani a condus fabrica din Sângeorz-Băi, dar numai după ce a fost trimis la un curs de management performant în Canada. După experienţa de manager, Domnici a intrat în avocatură, în 2005, şi foarte repede a fondat prima casă de avocatură din oraş împreună cu un avocat de calibru greu, Augustin Zegrean, actualul preşedinte al Curţii Constituţionale a României”, mai notează Adevărul. 

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, iar soţiei sale să-i dea sănătate fiindcă e mama a doi copii!

Sursa foto: www.adevarul.ro

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.