Actualitate

Bărbat din Josenii Bârgăului, acuzat că a furat ceasuri de colecţie, arestat

Un bărbat din Josenii Bârgăului acuzat că a furat ceasuri de colecţie în valoare de 12.000 de lei de la o firmă din Bistriţa a fost arestat preventiv pentru furt. Asupra lui a fost găsită şi o substanţă care ar putea face parte din categoria celor interzise.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că bărbatul în vârstă de 46 de ani a intrat în incinta unei firme din Bistriţa în cursul zilei vineri şi a furat ceasuri de colecţie în valoare de 12.000 de lei.

„În urma investigaţiilor făcute de poliţişti, suspectul a fost identificat ca fiind un un bărbat de 46 de ani din Josenii Bârgăului. Asupra lui au fost găsite ceasurile de colecţie în valoare de 12.000 de lei, dar şi aproximativ 20 de grame dintr-o substanţă maron despre care nu ştim deocamdată dacă face parte din categoria celor interzise. A fost trimisă la expertiză. Prejudiciul în valoare de 12.000 lei a fost recuperat în totalitate”, a declarat Antonela Gorgan.

Ea a spus că bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, duminică fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunerea de arestare preventivă, propunere însuşită de instanţă.

Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile. Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările în acest caz.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS