Social

Bărbat din Sg. Băi reținut pentru tentativă de omor

(VIDEO) Un bărbat din Sîngeorz-Băi a fost reținut 24 de ore pentru tentativă de omor: ”La data de 3 aprilie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Sîngeorz-Băi, ar fi fost victima unei agresiuni, comisă pe un deal situat în extravilanul oraşului. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate a rezultat faptul că între un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sîngeorz-Băi, şi bărbatul de 60 de ani ar fi avut loc o altercaţie, în urma căreia acesta din urmă ar fi suferit leziuni corporale. Victima a fost preluată iniţial de către un echipaj auto SMURD, iar ulterior a fost transportată cu elicopterul  SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ BN.

Faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor sub forma tentativei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Sîngeorz – Băi a fost alocat pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat, în vârstă de 61 de ani, găsit inconștient pe strada Izvoarelor din localitate.Bărbatul a fost stabilizat și pregătit pentru a fi predat echipajului aerian SMURD, care a aterizat pe terenul de fotbal din localitate.Concomitent cu stabilizarea victimei, paramedicii au oferit coordonatele GSP pentru cel mai apropiat loc unde elicopterul a putut ateriza în condiții de siguranță.Victima a fost transportată la un Centru de Traumă din mun. Tg. Mureș.

Posted by ISU „Bistriţa” on 3 Aprilie 2016

”Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Sîngeorz-Băi a fost alocat pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat, în vârstă de 61 de ani, găsit inconștient pe strada Izvoarelor din localitate. Bărbatul a fost stabilizat și pregătit pentru a fi predat echipajului aerian SMURD, care a aterizat pe terenul de fotbal din localitate. Concomitent cu stabilizarea victimei, paramedicii au oferit coordonatele GSP pentru cel mai apropiat loc unde elicopterul a putut ateriza în condiții de siguranță. Victima a fost transportată la un Centru de Traumă din mun. Tg. Mureș”, a precizat ISU Bistrița.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.