Social

Bărbat găsit împușcat mortal în cap, cu o armă de vânătoare, în locuința sa, la Romuli

Echipajele de intervenție au fost solicitate la Romuli, la o locuință dintr-o zonă greu accesibilă, unde un bărbat a fost găsit împușcat mortal în cap, a anunțat Serviciul de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Echipajul SAJ împreună cu un echipaj de poliție au pornit pe jos către locul solicitării, traseul fiind foarte greu și inaccesibil cu mijloace de transport. Traseul durează aproximativ 1 oră și jumătate pe jos.

La fața locului a fost găsit un bărbat de 52 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, provocate prin împușcare cu o pușcă de vânătoare. Echipajul SAJ a declarat decesul acestuia la locul intervenției.

Se pare că bărbatul s-a sinucis.

”Polițiștii Postului de Poliție Romuli au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitate a fost găsit inconștient în locuință. Din primele verificări s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din localitate, deținător legal de armă de vânătoare, care prezenta o plagă împușcată. În urma intervenției echipajului medical, din păcate a fost constatat decesul bărbatului. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS