Actualitate

Bărbat în stare gravă după ce un tub de trei sute de kilograme din PVC a căzut peste el

Un bărbat de 52 de ani din localitatea bistriţeană Nimigea este în stare gravă după ce un tub din PVC de trei sute de kilograme a căzut peste el în unul din depozitele firmei Teraplast de la Sărăţel.

Inspectorul şef adjunct Constantin Candrea de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bistriţa-Năsăud a declarat că bărbatul, şofer de profesie, supraveghea încărcarea TIR-ului cu trei tuburi de PVC, iar în jurul orei 16.00, după ce motostivuitorul s-a îndepărtat de TIR fiindcă a terminat procedura de încărcare, bărbatul a încercat să lege cu o chingă tuburile.

„În momentul respectiv, unul din cele trei tuburi din PVC având o greutate de trei sute de kilograme s-a deprins şi a căzut, în cădere izbindu-l la pământ pe bărbatul de 52 de ani. Este inconştient, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Anchetăm cazul ca fiind accident de muncă”, a declarat Constantin Candrea.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu era angajat al firmei Teraplast Bistriţa, ci al companiei care efectua transportul.

Compania Teraplast este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi sisteme în domeniul construcţiilor, instalaţiilor şi amenajărilor din România, fiind în prezent lider pe piaţa locală de tubulatură PVC.

În jurul orei 20.00, bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Foto: arhivă

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS