Social

Bărbat prins sub un utilaj la o carieră de piatră, preluat de elicopterul SMURD

O persoană a fost surprinsă sub un utilaj răsturnat în cariera de piatră din localitatea Măgura Ilvei, la fața locului intervenind pompierii militari din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD de la Baza Aeriană Jibou.

”Victima, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost găsită în afara utilajului, conștientă, cooperantă, prezenta un traumatism cranian cerebral și traumatism toracic. Bărbatul a fost stabilizat de echipajul de prim ajutor și predat echipajului ce încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportat pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că în incinta unei cariere de piatră, din localitatea Măgura Ilvei, a avut loc un accident. Conform primelor date, un bărbat de 56 de ani, din Voșlobeni, județul Harghita, angajat al unei societăți comerciale, a fost accidentat de un utilaj pe care îl manevra. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării de verificări de specialitate”, a precizat Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.