Social

Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu buldozerul, altul în timp ce tăia un copac

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj SAJ, un echipaj salvamont si SVSU Maieru au intervenit la un accident în localitatea Maieru, într-o zonă montană, unde un buldozer s-a răsturnat (foto).

La fața locului, echipajele au găsit două persoane, ambele în afara buldozerului răsturnat. O singură persoană a fost transportată la UPU SMURD Bistrița de către echipajul SAJ, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Bărbatul prezenta multiple traumatisme, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, un bărbat de 60 de ani din localitate, în timp ce conducea un buldozer pe un teren proprietate privată, s-a răsturnat suferind vătămări corporale și având nevoie de îngrijiri la spital.

Un accident a avut loc și la Șoimuș, comuna Șieu, unde un bărbat de 74 de ani din localitate, în timp ce tăia un arbore de pe terenul proprietate privată, a fost rănit de copacul în cădere.

Bărbatul a fost ulterior transportat la spital, cu fracturi la nivelul picioarelor, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

(Foto: IPJ BN)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.