Social

Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu buldozerul, altul în timp ce tăia un copac

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj SAJ, un echipaj salvamont si SVSU Maieru au intervenit la un accident în localitatea Maieru, într-o zonă montană, unde un buldozer s-a răsturnat (foto).

La fața locului, echipajele au găsit două persoane, ambele în afara buldozerului răsturnat. O singură persoană a fost transportată la UPU SMURD Bistrița de către echipajul SAJ, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Bărbatul prezenta multiple traumatisme, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, un bărbat de 60 de ani din localitate, în timp ce conducea un buldozer pe un teren proprietate privată, s-a răsturnat suferind vătămări corporale și având nevoie de îngrijiri la spital.

Un accident a avut loc și la Șoimuș, comuna Șieu, unde un bărbat de 74 de ani din localitate, în timp ce tăia un arbore de pe terenul proprietate privată, a fost rănit de copacul în cădere.

Bărbatul a fost ulterior transportat la spital, cu fracturi la nivelul picioarelor, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

(Foto: IPJ BN)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS