Actualitate

Bărbat reținut pentru multiple infracțiuni. Altul, după gratii pentru furturi

În urma investigațiilor efectuate cu sprijinul polițiștilor criminaliști, precum și a probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Supravegheri Judiciare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr, de 24 de ani, din Ciosa, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În fapt, la data de 29 octombrie, o femeie din Susenii Bârgăului a sesizat faptul că, în aceeași dimineață, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul acestuia și a intrat în coliziune cu gardul care-i împrejmuiește imobilul, distrugând mai mulți stâlpi din beton, după care a plecat de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat, iar ulterior depistat bărbatul bănuit de producerea accidentului. Polițiștii au constatat faptul că acesta a părăsit locuința, deși se afla sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu. Totodată, a condus un autoturism radiat din circulație, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în localitatea Susenii Bârgăului a produs accidentul rutier soldat cu distrugerea gardului.

În cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunile de evadare, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a tânărului de 24 de ani, din Ciosa.

La data de 24 noiembrie, magistrații Judecătoriei Bistrița au dispus arestarea preventivă a tânărului de 24 de ani, din Ciosa, pe o durată de 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

Bănuit de comiterea unor furturi, reținut de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 26 de ani, din Bistrița.

În fapt, la începutul lunii septembrie 2022, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras din interiorul unui magazin de pe raza municipiului, mai multe produse alimentare, iar în momentul în care a fost surprins de vânzătoare, ar fi reușit să părăsească magazinul.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat și depistat un tânăr de 26 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la finalul lunii iunie 2020, aceeași persoană ar fi sustras un portofel cu suma de 900 de lei și 20 de euro, cât și documente personale, din interiorul unui autoturism parcat pe raza orașului Bistrița.

Față de persoana bănuită de comiterea faptelor, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsurii preventive.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS