Actualitate

Bărbat transportat la spital după ce utilajul s-a prăbuşit într-un şanţ, iar el a fost prins în cabină

Un bărbat de 42 de ani care lucra, marţi, la pietruirea unui drum comunal în satul Bozieş, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Beclean după ce a fost prins în cabina utilajului pe care îl manevra şi care s-a prăbuşit într-un şanţ adânc de doi metri.

Constantin Candrea, inspector şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bistriţa-Năsăud, a declarat, marţi, că cel mai probabil bărbatul a manevrat utilajul cu spatele şi nu a văzut că acesta era foarte aproape de şanţul adânc de doi metri.

„Bărbatul de 42 de ani, muncitor, manevra un cilindru compactor. Cel mai probabil a dat cu spatele şi nu a văzut că era atât de aproape de şanţ. Utilajul s-a răsturnat, el a fost prins în cabină. Mult timp nu a spus nimic. Colegii lui s-au speriat şi au sunat la 112, fiind chemat şi un elicopter SMURD. După ce l-au scos din maşină, a vorbit şi chiar a refuzat iniţial să meragă la spital. În elicopter nici într-un caz nu a vrut să urce. În final, l-au dus totuşi la spitalul din Beclean pentru investigaţii. Acuza dureri la o mână”, a declarat Constantin Candrea.

Potrivit sursei citate, ITM Bistriţa-Năsăuda  deschis un dosar de cercetare a accidentului de muncă.

„În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va lua o decizie dacă va fi sancţionat cineva”, a declarat Candrea.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS