Actualitate

Bătaie în plină stradă oprită de jandarmii bistrițeni. Amenzi pentru cerșetorie

În week-end, un echipaj de Jandarmerie aflat într-o acţiune de patrulare în Bistriţa, în zona intersecţiei străzilor Gării cu B-dul Decebal, a surprins o bătaie între doi tineri. Un minor de 16 ani îi aplicase unui tânăr cu doi ani mai mare mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Jandarmii au intervenit, i-au despărţit pe cei doi, iar agresorului i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. El s-a ales cu dosar penal. Documentele au fost înaintate poliţiei pentru continuarea cercetărilor, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Jandarmii bistriţeni au organizat mai multe acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii cerşetoriei în Bistriţa. Numai pe această linie au fost aplicate sancţiuni de peste 1.000 de lei.

Totodată, la acest sfârşit de săptămână jandarmii au mai aplicat sancţiuni în valoare de peste 1.500 de lei pentru abateri privind provocarea unor scandaluri, tulburarea ordinii publice, adresarea de injurii, apelare nejustificată la numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, lipsa supravegherii animalelor, neluarea de către părinţi a măsurilor privind împiedicarea unui minor la săvârşirea unor fapte de vagabondaj şi cerşetorie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.