Social

Vânzare de droguri la Beclean, blocată de DIICOT. Doi bărbați din Bistrița-Năsăud, reținuți

(FOTO-VIDEO)Doi bărbați din Bistrița-Năsăud care au încercat să vândă droguri la Beclean pentru suma de 15.000 de lei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că au introdus în ţară droguri de risc și de mare risc, dar și de trafic, respectiv deţinere în vederea consumului de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 28.02.2019-01.03.2019, inculpatul V. I. a introdus în ţară, din Spania, prin intermediul unei firmei de coletărie, cantitatea de 600 gr. cannabis şi 160 pastile ecstasy.

”La data de 06.03.2019, inculpaţii V. I. şi S. M. D  au fost surprinși în flagrant, în localitatea Beclean, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce încercau să comercializeze 100 pastile ecstasy şi 540 gr. de cannabis, în schimbul sumei de 15.000 de lei. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au mai fost descoperite alte cantități de cannabis, precum și 33 de comprimate ecstasy și un mini cântar electronic”, se arată în comunicatul DIICOT.

”Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și Bistrița-Năsăud, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – BT Vrancea, au depistat în flagrant delict, în localitatea Beclean, doi bărbați din județul Bistrița-Năsăud care încercau să comercializeze 540 de grame de cannabis și 100 de comprimate de ecstasy, în schimbul a 15.000 de lei. De asemenea, polițiștii au pus în executare 6 percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit și ridicat și alte cantități de cannabis, precum și 33 de comprimate ecstasy și un mini cântar electronic. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea”, informează Poliția Română.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri și introducere în țară de droguri de risc și mare risc, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și Bistrița-Năsăud.

Foto-Video: DIICOT-Poliția Română

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.