Social

Trei accidente în care au fost implicați bicicliști

Un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de la SAJ au intervenit la Lunca Ilvei, pe DJ 172 D, unde un biciclist de 86 de ani a fost lovit de o mașină (foto).

Bărbatul era conștient, dar policontuzionat. El a fost stabilizat și predat unui echipaj de la SAJ pentru a fi transportat la UPU SMURD Bistrița, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Conform primelor date, pe drumul județean 172 D, pe direcția de mers Lunca Ilvei – Ilva Mare, o femeie de 55 de ani, din Ilva Mare, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers și care ar fi pătruns de pe acostament pe partea carosabilă. Biciclistul în vârstă de 86 de ani, din Lunca Ilvei, a fost rănit și transportat la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Un alt biciclist a fost rănit la Beclean, pe DN 17. El a fost accidentat de o autoutilitară care a pătruns pe partea carosabilă din curtea unui imobil și care era condusă de un bărbat de 52 de ani, din Beclean. Biciclistul în vârstă de 45 de ani, din Șintereag, a fost transportat la spital, fiind rănit ușor. Atât biciclistul, cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean.

Un copil de 12 ani aflat pe bicicletă a fost lovit de mașină pe DN 17 D între Maieru și Sângeorz-Băi. El a suferit un traumatism cranio-facial și la umăr, fiind transportat de echipajul SAJ la UPU SMURD Bistrița. Conform primelor verificări, o tânără de 23 de ani din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Maieru – Sângeorz-Băi, a acroșat și accidentat un copil de 12 ani din Maieru, care se deplasa pe bicicletă, pe aceeași direcție de mers. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto: IPJ BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS