Actualitate

Bistrița Racing Challenge, un eveniment spectaculos de robotică

Cele trei echipe de robotică din Bistrița, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Cultură și Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița, anunță evenimentul Bistrița Racing Challenge, un concurs de robotică ce va avea loc în perioada 8-9 iulie la Sala Polivalentă.

Bistrița Racing Challenge este un eveniment unic în țara noastră, dedicat pasionaților de robotică și tehnologie, ce își propune să mențină aprinsă flacăra STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) și spiritul FTC (First Tech Challenge) pe parcursul verii. Concursul reunește cele mai talentate echipe de robotică din România și se desfășoară într-un format inedit, în care roboții sunt transformați în mașini de curse.

Bistrița Racing Challenge este un eveniment spectaculos de robotică ce alimentează pasiunea pentru STEM și FTC în mijlocul verii, fiind rezultatul colaborării dintre cele trei echipe de robotică din Bistrița: AtomicBots, Bolts and Gears, Infotronx.

”Vă așteptăm cu entuziasm pentru a fi martorii unui spectacol impresionant, în care roboții vor concura într-o adevărată cursă plină de adrenalină și provocări. Vă invităm să fiți alături de noi la Bistrița Racing Challenge și să trăim împreună momente deosebite în lumea fascinantă a roboticii și a tehnologiei de vârf”, anunță organizatorii.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.