Actualitate Recomandări

Blogul unei tinere din Bistriţa, nominalizat la eTravel Awards. Cum o putem ajuta să câştige

Blogul Alexandrei Anisie, o bistriţeancă de 28 de ani care și-a descoperit o pasiune care a purtat-o prin toată Europa: motociclismul, a fost nominalizat la eTravel Awards,  competiția în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului din România.

Alexandra are şansa să câştige unul din premiile eTravel Awards 2018  dacă e votată online şi dacă este preferata unui juriu  format din industria online a turismului și a marketingului digital. Juriul va lua în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structură, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate, însă în aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea și experiență generală oferită de acestea.

„Știu, e doar o nominalizare, dar prin ea se încununează toate orele de muncă, de nereușită, de extaz, de editat, de sacrificiu, de poze și de scris. Tot timpul și energia mea pe care am canalizat-o spre proiectul ăsta aproape de sufletul meu, o părticică din mine, travelwithhim.com.O simplă nominalizare m-a făcut să zâmbesc așa de tare, încât am simțit că-mi crapă obrajii. La propriu. Acum, rugămintea mea vine spre tine, cititorul și prietenul meu, și am nevoie de votul tău în competiția BEST TRAVEL BLOG. Mă poți vota dând click pe linkul următor: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/. 

Câștigătorul acestei categorii este desemnat atât cu ajutorul unui juriu specializat, cât și prin vot online”, a scris Alexandra pe site-ul ei pe care îl puteţi accesa la adresa: https://www.travelwithhim.com/

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS