Actualitate

Buletinele de vot, transportate în saci de culori diferite. Flacăra violet, pentru primari

(FOTO) Buletinele de vot pentru alegerea celor 62 de primari din Bistriţa-Năsăud, a consiliilor locale şi a Consiliului Judeţean au fost distribuite, sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 8.00, pe 21 de rute. Buletinele au fost aşezate de reprezentanţii Instituţiei Prefectului în saci de culori diferite: mov pentru primari, albastru pentru consiliile locale şi vişiniu pentru cel judeţean pentru ca procesul de predare-primire să fie cât mai operativ.

set culori 2 set culori 3 set culori 4 set culori 5

Distribuţia buletinelor de vot s-a făcut din curtea Tipografiei Revox sub supravegherea prefectului Ovidiu Frenţ şi a subprefectului Terente Ciui, în prezenţa unui număr mare de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali.

„Buletinele pentru primari sunt în saci mov, pentru consilii locale în saci albaştri, iar pentru cel judeţean în saci vişinii. Maşinile care merg pe cele 21 de rute intră în curtea tipografiei şi ies prin spatele ei ca să avem un circuit cât mai bun. Am început cu rutele cele mai îndepărtate pentru ca să ajungă materialele la timp la toate secţiile de votare (transportul spre Lunca Ilvei fiind prima maşină care a plecat -n.r.). La ora 18.00, trebuie să fie în secţii toţi membrii acesteia, care trebuie să constate nu doar că au toate materialele necesare, ci şi condiţiile de secţii să fie în ordine pentru ziua votării: urne, cabine, electricitate, tot. Cu urna specială se poate vota, se fac cereri astăzi la secţiile de votare, preşedinţii primesc astăzi actele medicale şi le-am recomandat să îşi stabilească rutele în aşa fel încât să meargă o dată la toţi solicitanţii. Se va merge cu urna specială şi la Penitenciar, şi la Spital. Şi lor le-am transmis o cerere să centralizeze solicitările de acolo în aşa fel încât să meargă de la secţia de votare arondată o singură dată urna specială”, a declarat prefectul Ovidiu Frenţ.

Potrivit subprefectului Terente Ciui, toate documentele necesare procesului de votare, de la buletine de vot, la ştampile, sunt transportate sub pază în tot judeţul, în fiecare maşină din cele 21 fiind şi câte doi reprezentanţi a i Instituţiei Prefectului.”Începând cu ora 15.00, preşedinţii şi locţiitorii din secţiile de votare le vor putea ridica de la circumscripţia locală unde sunt lăsate de maşinile care merg pe traseu. La ora 18.00 va începe verificarea telefonică a tuturor celor 313 secţii de votare”, a spus Ciui.

set culori 6 set culori 7 set culori 8 set culori 9

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS