Social

Campanie de schimbare a cărților de identitate în comuna Căianu Mic

A început campania de schimbare a cãrtilor de identitate în comuna Cãianu Mic, ca urmare a elaborãrii si aprobãrii nomenclatorului stradal!

Azi sunt programati cetãtenii domiciliati in localitatea Cãianu Mic, conform programului stabilit!

Prieteni dragi, toti cei care sunteti programati azi, vã rog sã vã prezentati la sediul Primãriei pentru schimbarea cãrtilor de identitate!

🚩Important: ➡️ trebuie sã aveti la dumneavoastrã urmãtoarele acte: certificat de nastere, certificat de cãsãtorie (dacã e cazul), sentintã de divort (daca e cazul).

🚩 Important: ➡️ toti membrii unei gospodării, trebuie să veniți însoțiți de capul de gospodărie, iar dacă acest lucru nu este posibil, veți prezenta o declaratie de primire în spatiu, dată de capul de gospodărie la Postul de Poliție Căianu Mic!

🚩Important: ➡️ în perioada urmãtoare vom afisa la sediul primãriei, în fiecare localitate si prin intermediul Facebook, programul de schimbare a cãrtilor de identitate pentru celelalte zone si localitãti din comunã, care nu au fost în programul de azi!

🚩Important: ➡️ în cazul persoanelor bolnave care nu se pot deplasa, vă informăm că o echipă mobilă se va deplasa la domiciliul acestor persoane în perioada următoare!

🚩Important: ➡️ toti cei cu domiciliul în comuna Cãianu Mic care ati revenit în România pentru efectuarea concediului de odihnã sau din alte motive, sunteti rugati sã vã prezentati la sediul Primãriei Cãianu Mic pentru initierea demersurilor si parcurgerea etapelor de schimbare a cãrtii se identitate. Chiar dacã nu sunteti pe program vã puteti prezenta la sediul Primãriei, indiferent de localitatea de domiciliu!

🚩Important: ➡️ cei care aveți în perioada următoare programate anumite acțiuni sau evenimente personale ori de familie (nunți, transcrieri de naștere, dosare alocații, alte dosare de asitență socială, înființări firme, sau alte asemenea), vă rugăm să vă prezentați mai repede la sediul Primăriei Căianu Mic pentru obținerea documentelor necesare în vederea schimbării cărților de identitate!

🚩Important: ➡️ toti cei domiciliati în comuna Cãianu Mic, dar care sunteti plecati în strãinãtate, sunteti rugati ca la revenirea în România sã vã prezentati la sediul Primãriei Cãianu Mic pentru parcurgerea procesului de schimbare a cãrtii de identitate!

Multumim pentru întelegere!

Primăria Căianu Mic

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS