Social

Când se colectează sacul verde la Bistrița

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud informează că sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează miercuri 15 noiembrie.

”Deșeurile reciclabile din sticlă, respectiv sacul verde, se colectează miercuri 15 noiembrie în municipiul Bistrița și în localitățile componente.

Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat, colectează separate corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare.

Programul de colectare a sacului verde va începe de la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului verde începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 15 NOIEMBRIE 2023 se va colecta STRICT sacul verde”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.