Politică Social

Candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al comunei Maieru: Vreau o comunitate prosperă

Valer Dumitru, președintele USR Maieru candidează din partea Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Maieru, dar și pentru o funcție de consilier județean în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Valer Dumitru lucrează în sistemul financiar bancar de aproape 20 de ani, fiind angajat la unități bancare de pe Valea Someșului în localitățile Rodna, Maieru și Năsăud. A fost și este implicat în viața socială și politică a comunității, având un contact permanent cu locuitorii județului.

”Sunt fiu de țăran născut și crescut în comuna Maieru, locuiesc în satul Anieș și vreau ca împreună să facem din localitatea noastră o comunitate prosperă. Vin cu inima deschisă pentru a mă pune în slujba măierenilor. Din experiența acumulată, atât pe plan profesional, cât și politic și administrativ, cred că o administrație publică de succes trebuie să fie caracterizată de transparență, eficiență în gestionarea banilor publici și orientată pe nevoile reale ale cetățenilor. Măierenii au acum șansa să ofere votul lor unei echipe puternice și dinamice condusă de un om cu principii morale și creștine. Respectul față de cetățeni și consultarea lor în tot ceea ce ține de deciziile administrației publice locale sunt prioritățile mele. Într-o lume în schimbare, Maieru are nevoie de oameni competenți, profesioniști și integri.

La fiecare campanie electorală, politicienii spun că le pasă de cei mai vulnerabili dintre noi, dar uită imediat ce se termină alegerile. Angajamentul meu este accesul egal și neîngrădit la servicii publice de calitate, care, în parteneriat cu societatea civilă, să asigure șansa unui viitor împlinit, indiferent de familia sau strada de pe care vii. Niciun copil nu va fi exclus de la educație de calitate pentru că nu are cizme de ploaie, nici un om apt de muncă nu va fi dependent de ajutor social pentru că nu are acces la navetă, nici o femeie nu se va simți în pericol acasă pentru că poliția locală nu o ia în seamă, niciun copil nu va fi uitat în familii care nu îi protejează integritatea și viitorul pentru că comunitatea nu se implică”, spune Valer Dumitru.

”Stradă cu stradă, comună cu comună și oraș cu oraș, vom schimba Bistrița-Năsăud. Alianța USR PLUS este schimbarea de care are nevoie județul”.

(Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvați România, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar: 21200251)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS