Politică Social

Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Rebrișoara: Comuna are dreptul la dezvoltare

Leon Ilovan (37 de ani) a renunțat la haina militară pentru ca a candida la funcția de primar al comunei Rebrișoara. ”Sunt hotărât să muncesc pentru comună și pentru locuitorii ei astfel încât, peste patru ani, să avem o localitate mult mai frumoasă și oameni mulțumiți”, spune el.

”Mă numesc Leon Ilovan și candidez pentru funcția de primar al comunei Rebrișoara. Am 37 de ani, sunt născut și crescut în Rebrișoara, căsătorit și tată a trei copii. Am absolvit Liceul Silvic Năsăud, specializarea tehnician silvic, după care mi-am urmat visul, acela de a îmbrăca haina militară. Astfel, am urmat cursurile Școlii Militare „Basarab I” din Pitești și a Centrului de Instruire „Constantin Brâncoveanu” din Făgăraș. Am o vechime de aproape 19 ani ca și cadru militar, timp în care am ocupat diferite funcții de conducere și am avut în subordine mai mulți oameni cu care am colaborat foarte bine și am legat prietenii pe viață. În 2010 am fost plecat în misiune în Afganistan, experiență care m-a făcut să prețuiesc mai mult liniștea și frumusețea locurilor natale. Am lăsat deoparte haina militară pentru a candida la funcția de primar al comunei Rebrișoara, hotărât să muncesc pentru comună și pentru locuitorii ei astfel încât, peste patru ani, să avem o localitate mult mai frumoasă și oameni mulțumiți.

Sunt un om simplu și cred că, cu ajutorul lui Dumnezeu și votul dumneavostră, vom reuși să aducem Rebrișoara în fruntea județului. Doamne ajută-ne!

Schimbarea trebuie să se simtă în primul rând pe strada ta, în viața ta și în viața comunității locale!

România se schimbă începând de la Primărie. Racordați economic, administrativ și cultural la tot ceea ce înseamnă Europa, vom avea șansa să devenim locul de unde nu ne vor mai pleca copiii și frații la muncă în străinătate, și casa unde să se reîntoarcă pentru a-și construi viitorul.

Comuna Rebrișoara are dreptul la dezvoltare, Bistrița-Năsăud are nevoie de o schimbare. Stradă cu stradă, comună cu comună și oraș cu oraș vom schimba Bistrița-Năsăud! Alianța USR PLUS este schimbarea de care are nevoie județul nostru”, mai spune el.

(Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvați România, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar: 21200251)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS