Actualitate

Căsuțe pentru păsări, făcute de elevi, mâncare pentru câini și pisici, adunată de copii

Elevi de la Liceul de Arte ”Corneliu Baba” din Bistrița, iubitori de frumos și de natură, au creat căsuțe pentru păsărele și recipiente pentru mâncare din materiale reciclate, iar copiii de la Grădinița nr. 6 au reușit să adune o cantitate mare de hrană pentru câinii dina dăpostul public și pisici fără stăpân.

”După multă muncă și implicare, cu voie bună și plini de emoție, elevii școlii noastre, împreună cu profesorii coordonatori, au amenajat azi un spațiu destinat păsărelelor. Căsuțele și recipientele pentru mâncare realizate din materiale reciclate au adaugat un plus de culoare curții noastre. Să vă bucurați păsări! Noi vă așteptăm cu drag și ne bucurăm că am putut să facem acest spațiu pentru voi.

Profesori coordonatori: Filipaș Lucreția, Hangan Radu, Mihalka Andreea, Mureșan Nadia și Todoran Laura”, a scris pe Facebook Liceul de Arte ”Corneliu Baba” Bistrița.

”Iubirea și empatia față de animale se educă din primii ani de viață acasă, în familie, apoi, crescând, din mediul înconjurător și grădiniță. De la animale poți învăța un spectru larg de emoții și trăiri. Poți învăța despre încredere și sinceritate, despre respect și loialitate, despre dependență și libertate. Mai presus de toate, înveți de la animale despre prietenie și iubire necondiționată!

Mulțumim dragi părinți și copii pentru generozitatea de care dați dovadă de fiecare dată, pentru faptul că v-a sensibilizat scopul acțiunii caritabile propuse de noi!

Cu ajutorul vostru, pentru Adăpostul public de câini și pisici din Bistrița, s-au adunat: 78 kg. hrană uscată pentru câini, 12 kg. conserve pentru câini, 18 kg. hrană uscată pentru pisici și 4 kg. conserve pentru pisici. Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din această faptă bună!”, a scris pe Facebook Grădinița nr. 6 Bistrița, care a organizat o acțiune cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.