Economie

Cât costă să-ți petreci Paștele la hotelurile din stațiunea Colibița

​Hotelierii din Colibița s-au pregătit să primească turiști în perioada sărbătorilor pascale, prețul pachetelor fiind diferit în funcție de locul unde este amplasată camera – cu vedere la munte sau spre lac – de numărul de stele și de facilitățile pe care le oferă fiecare unitate.

Oferta Hotelului Boutique Roser House este între 4500 de lei/cameră/2 adulți cu vedere la munte și 5450 lei pentru suită superior. Sunt incluse micul dejun în 19.04.2025, în ziua de Paște mic dejun cu specific pascal+ pască, masa de Paște care constă în bufet (aperitiv, ciorbă, fel principal, desert și vin) și micul dejun din a doua zi de Paște. Restul meselor se vor comanda și servi a la cart, băuturile la fel. Copiii sub 3 ani au acces gratuit, cei sub 12 ani vor plăti pe sejur 850 lei/copil, iar cei sub 14 ani împliniți vor plăti pe sejur 1000 lei/copil. Hotelul are piscină Infinity exterioară încălzită la 36-38 grade C în sezonul rece și 30-32 grade C în sezon cald, deschisa în orice sezon. Se pot face și plimbări pe lac cu barca electrică la 250 lei/ h pentru oaspeții hotelului (maxim 13 persoane) și 300 lei/h pentru persoanele din exterior.

La Villa Galleria, trei nopți de cazare cu mic dejun costă între 390 de euro/persoană în cameră dublă și 551 de euro în apartament cu vedere la lac. Copiii de până la 5 ani au acces gratuit, cei între 5 și 14 ani vor plăti 700 de lei/sejur, iar peste 14 ani pachetul întreg. Pentru ei, gazdele pregătesc un Egg hunting în ziua de Paște. Hotelul are piscină cu apă încălzită la 29 de grade, jacuzzi, saună finlandeză, saună umedă, salină, sală de fitness.

La Fisherman”s Colibița, pachetul de paște cu trei mese (intrarea se face cu prânzul și ieșirea, cu mic dejun), cină festivă cu DJ, foc de tabără, plimbare cu trăsura, relaxare la piscina și jacuzzi, ospăț ardelenesc la stână, prețul este de 380 de euro/persoană.

Pe site-uri de socializare, au mai publicat diverse oferte proprietarii de vile și pensiuni.

În luna ianuarie a.c., în județ au sosit 6749 de turiști. Dintre aceștia 54,7% au fost cazați în hoteluri, 35,3% în pensiuni turistice și agroturistice, iar 10% au ales alte structuri turistice. Din numărul total de turiști 337 au fost străini, 78,3% fiind cazați în Bistrița, 16,3% în zone montane și 5,4% dintre ei au ales alte trasee turistice; majoritatea turiștilor străini au preferat unitățile de 4* (72,4%), potrivit Direcției Regionale de Statistică Bistrița-Năsăud.

La începutul acestei luni, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Turism Bistrița-Năsăud, condusă de Răzvan Cerceja, a început să caute noi trasee de drumeție montană în apropierea stațiunii Colibița, spre Piatra Mare.

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.