Actualitate

IPJ: Câți bistrițeni vor să devină polițiști

În perioada 6-7 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud candidații înscriși vor susține testarea psihologică.

Polițiștii Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au preluat 171 de dosare de recrutare ale candidaților care doresc să devină polițiști și care vor susține concursul de admitere pentru una dintre școlile de agenți de poliție. Din totalul celor înscriși, 91 au optat pentru Școala de agenți de poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 75 pentru Școala de agenți de poliție ” Vasile Lascăr” Câmpina și 5 pentru Școala de agenți de poliție de frontieră ”Avram Iancu” Oradea. 

În perioada 6-7 decembrie, la sediul IPJ Bistrița-Năsăud, candidații înscriși vor susține testarea psihologică. Candidații vor avea asupra lor actul de identitate și pix cu pastă de culoare albastră. Nu este permis accesul candidaților cu telefonul mobil în sala de testare. 

Până pe data de 22 decembrie, candidații declarați ”apt psihologic” vor depune fișele medicale-tip complete. 

Pentru înscrierea la unităţile de învăţământ postliceal ale M.AI şi eliberarea legitimaţiei de concurs, candidaţii se vor prezenta la sediul şcolilor postliceale în perioada 13-14 ianuarie 2018. 

De asemenea, în perioada 15-19 ianuarie 2018, la sediul fiecărei instituţii, conform graficelor stabilite de către fiecare unitate de învăţământ postliceal se vor organiza și desfășura probele eliminatorii. 

Toate informațiile în legătură evaluarea performanţei fizice găsiți accesând link-ul: https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/traseu-practico-aplicativ-pentru-admiterea-la-scolile-de-politie 

Proba de verificare a cunoştinţelor va avea loc în data de 20 ianuarie 2018 şi va consta într-un test grilă la disciplinele limba română şi limba străină (limba engleză sau limba franceză).

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Bistriţa-Năsăud, la telefon 0263/203112 sau 0263/203113 sau pe site-ul unității https://bn.politiaromana.ro, la secţiunea CARIERĂ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.