H&M caută manager departament pentru magazinul din Bistriţa. Cine poate aplica

Holistic

H&M caută manager departament pentru magazinul din Bistriţa, anunţul fiind postat deja pe site-uri de recrutare. Firma oferă contract full time pe perioadă nedeterminată, orar de muncă flexibil, oportunităţi de dezvoltare, traininguri interne, asigurare medicală, pachet intern de pensionare, dar şi card de angajat H&M.

Pentru acest post pot aplica cei care au minim un an experienţă în gestionarea unui echipe. De asemenea sunt de preferat cei care sunt interesaţi de modă, au aptitudini analitice, sunt bine organizaţi, pot seta şi controla obiectivele de vânzare pe termen scurt şi lung, au xperienţă în motivarea echipei şi construirea relaţiilor pozitive, în instruirea angajaţilor, pot lua iniţiativă, le plac provocările, pot oferi customer service la un nivel ridicat şi nu au nimic împotriva lucratului în ture şi în week-end.

„Te dorim în echipa noastră. Începe să lucrezi în stilul tău! Aplică acum! Te aşteptăm”, au scris cei de la H&M pe bestjob.eu. Oferta lor o găsiţi AICI. 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.