Angajații din spitalele județului au suferit diverse infecții asociate actului medical (IAAM), cele mai multe digestive, urmare a infectării cu bacteria Clostridium difficile care se transmite prin mâini contaminate. În total au fost 113 cazuri anul trecut, de aproape două ori mai multe decât cu SARS-CoV-2.
”Toate cazurile de IAAM cu localizare digestivă sunt enterocolite cu Cl. Difficile, iar cele cu localizare respiratorie sunt infecții Sars Cov-2”, se arată în raportul DSP.
Au fost raportate și 31 de accidente post expunere la produse biologice în rândul personalului sanitar din care 29 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și două la Spitalul Orășenesc Beclean.
Mecanismul de producere al accidentului, în toate cazurile a fost autoaccidentare în timpul manevrelor medicale sau în momentul manipulării deșeurilor înțepătoare/tăietoare.
Pacienții infectați, cu alte virusuri bacterii sau diferite tipuri gripă NIH1 de către personalul medical care NU se spală pe mâini și execută o,, manevră,, de tratament altui pacient, apoi revine la primul pacient și îl infectează având și alte comorbiditati, acesta pleacă de pe PĂMÂNT. În lumea celor drepți, și abia a doua zi e anunțată familia că a decedat??? Mori la Spitalul Județean și primești Certificatul de Deces de la INFECȚIOASE! DESPRE ACEST SUBIECT DE CE NU VORBIȚI!
Au mai contactat boala nerusinarii combinata cu putina hernie de la greutatea banilor luati ca pret al marturiei mincinoase .