Comunicate

Ce canapele sunt la modă anul acesta. Unde găsiți modele și idei de design interior

Designul organic și formele inspirate din natură domină lumea mobilierului anul acesta. Canapelele cu linii fluide, care amintesc de curbele naturale ale plantelor sau ale elementelor organice, sunt la modă. Acestea aduc o senzație de armonie și echilibru în încăpere.

Culorile vii, precum portocaliul aprins, verdele smarald sau albastrul electric sunt la modă în materie de canapele anul acesta întrucât aduc vitalitate și energie în încăpere. Totodată, texturile bogate, cum ar fi catifeaua și velurul, suntși ele la modă.

Structurile din lemn și elementele de mobilier inspirate din natură, precum mesele de cafea cu blat din marmură și picioare din lemn, completează perfect acest trend. Dacă îți dorești un mediu relaxant și apropiat de natură, canapelele cu design organic sunt alegerea ideală.

Tendințele pentru canapele în 2024 ne aduc posibilitatea de a alege dintr-o varietate de stiluri și opțiuni, astfel încât să putem să ne personalizăm spațiul de living într-un mod care să reflecte perfect gusturile noastre și necesitățile noastre.

Dacă doriți să vă bucurați de modelele de canapele, divane și colțare, găsiți modele și idei de proiecte speciale de design interior la Romana Deco Mobili în showroom-ul din strada Constantin Roman Vivu nr.1, Bistrița ( lângă magazinul Meridian), cu un portofoliu bogat de produse și sugestii de amenajare.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.