Actualitate

Ce ne rezervă vremea până la sfârșitul lunii

Săptămâna 18-24 octombrie începe cu o vreme răcoroasă, însă de miercuri vremea devine chiar caldă pentru această perioadă, anunță Meteo.BN.

În județul Bistrița-Năsăud se va înregistra o creştere progresivă a valorilor de temperatură, care dacă luni şi marți vor fi în marja 9-15°C vineri acestea se vor situa între 14°C în zonele submontane şi 18-19°C în sud-vestul județului.

Ca aspect, vom avea cer variabil, probabilitate scăzută de ploi, dar luni și marți diminețile vor fi reci, cu brumă pe văi şi în depresiuni şi cu ceață multă în primele ore ale zilei.

După ziua de vineri, reversul medaliei. Aspectul vremii se va schimba din nou. Temperaturile vor scădea şi revin ploile și ninsorile la munte.

Prognoza ANM pentru Transilvania, 18-31 octombrie: După două zile în care valorile termice diurne vor fi în medie de 13 grade, vremea se va încălzi semnificativ, devenind caldă pentru această perioadă cu maxime de 18…20 de grade. Răcirea estimată pentru 23 și 24 octombrie va însemnă o scădere a temperaturii aerului, la maxime de numai 10…12 grade, iar pentru a doua săptămână sunt așteptate valori ușor mai ridicate, la o medie de 12…14 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, temperaturile minime vor fi, în medie de 2…4 grade, cu valori mai ridicate în 23 octombrie, când se vor atinge 5…7 grade, dar și mai scăzute la începutul săptămânii viitoare, la o medie regională în jur de 0 grade. Se vor semnala ploi locale în 22 și 23 octombrie, iar cu o probabilitate în creștere și spre finalul lunii.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS