Actualitate Recomandări

Ce schimbări ne oferă vremea în perioada următoare

Cel puțin până miercuri, vremea nu schimbă tiparul pe teritoriul județului, iar condițiile cu care ne-am obişnuit zilele acestea vor rămâne si pentru următoarele trei zile, anunță Meteo.BN.

Cerul rămâne mai mult senin la altitudine dar cu ceață, din nou, în zonele joase si pe văi. Temperaturile nu vor suferi modificări importante, se va mai răcori, totuşi, către ziua de miercuri, când maximele nu vor mai depăşi 10°C, nicăieri. Minimele rămân înghețate, cu valori de până la -8°C în depresiuni.

După ziua de miercuri, apropierea unui front rece aferent unei depresiuni atlantice aflate în tranzit în nordul continentului va aduce precipitații. Acestea vor fi, se pare, mixte în zonele joase dar preponderent ninsori la deal şi la munte, unde se va depune un strat firav de zăpadă.

Conform prognozei ANM pentru perioada 15-29 noiembrie, în Transilvania vremea se va răci în intervalul 15-19 noiembrie, când media temperaturilor maxime va scădea de la 10 grade, spre 6…7 grade. Ulterior, vor crește ușor spre 9…10 grade, în medie în perioada 20-22 noiembrie, apoi vor scădea spre 4…5 grade, valori ce vor fi de interes pentru
perioada 24-29 noiembrie. În perioada 15-18 noiembrie temperaturile minime vor fi de -2…0 grade, în medie, apoi
vor crește spre valori în jurul a 2 grade, în data de 21 noiembrie. Ulterior datei de 21 noiembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, iar minimele vor scădea de la 2 grade, în medie, spre -3…-2 grade până la sfârșitul intervalului. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în zilele de 18 și 19 noiembrie și în intervalul 22-28 noiembrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS