Social

Chef Cătălin Scărlătescu, din nou în Bistrița-Năsăud. Ce i-a pregătit Nina Rus

Unul dintre cei mai îndrăgiți jurați ai emisiuni ”Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, și-a început noul an 2021 în Bistrița-Năsăud. Preferata lui din sezonul 3, Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli, l-a așteptat din nou cu masa plină cu bunătăți.

Potrivit postărilor de pe Instagram, în prima zi din noul an, Cătălin Scărlătescu s-a aflat în Călinești (Maramureș), unde a filmat un curcubeu apărut pe cer: „Ditamai curcubeul la fereastra mea. Ăsta e un mesaj, e un mesaj sau ce oare e?! Hai, la mulți ani dragilor!”, a scris el.

Apoi, în cea de-a doua zi din 2021 a ajuns la Romuli și a postat două fotografii, una cu Valea Sălăuței cu mesajul ”Sigilat de taine nepătrunse/ Cerul bate drumul tău îngust/Trupul tău de muguri şi de frunze/De la cine să învăţ să-l gust?” și alta cu papanașii pe care i-a pregătit chef Nina Rus: ”Papanașu înfuriat și în dulceață scufundat”, a scris juratul.

La rândul ei, chef Nina Rus l-a întrebat, într-o postare pe Facebook, dacă i-au plăcut gogoșile.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1289810581385920&id=100010709705278

Nu este prima oară când chef Cătălin Scărlătescu vine în Bistrița-Năsăud și o vizitează pe Nian Rus, preferata lui din sezonul trei al concursului ”Chefi la cuțite”. A mai fost și în 2017 când a vizitat și alte locuri din județ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS