Actualitate

Chef Nina Rus a lăsat șorțul în bucătărie și a urcat pe podium la Atipic Beauty Cluj 2020

(FOTO) Chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a lăsat șorțul de bucătărie acasă pentru a prezenta una dintre creațiile designerului Tina Olari la evenimentul ”Atipic Beauty Cluj 2020” unde fost însoțitor al modelelor atipice., la fel ca și Oana Boc, soția primarului Emil Boc.

Foarte încântată că a putut fi parte a acestui proiect, Nina Rus ne-a declarat: ”Vreau să mă implic mai mult în viața persoanelor cu dizabilități. Am fost însoțitoare și am plâns auzind poveștile lor de viață. Consider că am putea lua lecții de la acești oameni care se bucura de clipă, trăiesc prezentul, pe când mulți dintre noi așteptăm ziua de mâine, așteptăm luna viitoare, așteptăm vacanța. Am purtat o rochie creată de Tina Olari, verișoara mea, am dus la Cluj opt rochii. Una dintre ele a fost purtată de Oana Boc, soția domnului primar Emil Boc”.

Nina Rus ne-a spus că va deschide la Cluj-Napoca ”Băcănia lu’ Nina” cu produsele Păstrăvăriei Rin și alte preparate de pe vremea bunicii și este încurajată de faptul că primarul Emil Boc i-a spus că va fi ”primul client”.

Asociația Open Your Heart împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca au organizat a 23-a ediție a evenimentului care a emoționat mii de oameni și a schimbat mentalitățile celor prezenți, “Atipic Beauty Cluj 2020”.

Pe scena Atipic Beauty au urcat 11 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, care au rulat alături de personalități locale din Cluj, cu speranța de a schimba și mai multe idei preconcepute și a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.Atipic Beauty a fost primul show fashion organizat în România de după criza provocată de pandemia cu COVID-19.

Modelele au purtat măști create tot de Tina Olari.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1164725490561097&id=100010709705278
https://www.facebook.com/tinaolari/posts/3234446669974141
https://www.facebook.com/lucretzika.bob/posts/3289202324469538
Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS