Sănătate

Chirurgia generală de la Spitalul de Urgență Bistrița va deveni secție clinică

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a luat decizia să demareze procedura de transformare a secției de Chirurgie generală în secție clinică, anunță managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

”În ședința de Comitet director de astăzi, am inițiat și aprobat demararea procedurii de transformare a secției de Chirurgie generală condusă de dr. Ionuț Souca, în secție clinică. Vom transmite documentația aferentă Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, partenerul nostru universitar, spre aprobare în Senatul universității și obținerea avizului de la Ministerul Educației și aprobării de la Ministerul Sănătății”, a transmis managerul SCJU.

În luna martie a acestui an, Ministerul Sănătății, prin Ordin de ministru, a aprobat ca secția de Medicină internă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița să devină secție clinică, astfel că spitalul a primit statutul de clinic.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița fac practică și studenții programului de studii Asistență medicală generală început deja anul trecut cărora li se vor alătura, din toamnă, cei de la Tehnică dentară și Asistență de farmacie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS