Cultură

Chopperul Rock FM, expus de luni până miercuri în magazinul Ambient din Bistriţa

Caravana Rock FM ajunge săptămâna viitoare la Bistriţa, iar premiul cel mare al campaniei „Rock FM caută rebel cu cauză”, un super chopper personalizat, cu motor Harley Davidson, va fi expus în magazinul Ambient. Împreună cu chopperul, la întâlnirea cu bistriţenii vine şi Alin Dincă, DJ-ul pe care ascultătorii Rock FM îl pot auzi în fiecare seară de luni până vineri, între 18:00 şi 22:00.

Rock FM caută Rebel cu Cauză!

Rock-ul a fost dintotdeauna în mijlocul protestelor care au schimbat lumea în bine. Acum, Rock FM caută Rebel cu Cauză. Acel om care iese din mulţime şi se ridică pentru ceea ce crede. În era protestelor, Rock FM devine portavocea ta. Schimbarea în bine poate începe cu tine, iar cauza ta devine cauza Rock FM.

Pentru a doua oară de la înfiinţare, Rock FM pune la bătaie un chopper custom made, în cadrul unei campanii care se va încheia pe 16 decembrie.

Timp de şase săptămâni, Rock FM îi invită pe ascultătorii săi să propună şi să susţină, pe pagina www.rockfm.ro, cauze în cadrul celor opt categorii: sănătate, educaţie, cultură, mediu, economie, civism, sport şi social.

Cele mai votate 10 cauze până la data de 15 decembrie vor fi evaluate de către juriul Rock FM, care va alege şi va anunţa public cauza câştigătoare pe data de 16 decembrie. Ulterior, pe 19 decembrie, Rock FM va desemna prin tragere la sorţi, dintre participanţii care au susţinut cauza câştigătoare, ascultătorul care va primi superbul chopper Rock FM.

Cauza câştigătoare va beneficia, după finalul campaniei şi desemnarea câştigătorului, de susţinerea Rock FM.

Rock FM va acorda şi săptămânal premii pentru ascultătorii care susţin cauzele înscrise în campania Rock FM caută Rebel cu Cauză, ascultătorii putând câştiga câte o chitară Squier by Fender Bullet Stratocaster HSS.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS