Actualitate

Cinci bărbați, în arest după ce s-au luat la bătaie într-un club

Ca urmare a probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentare polițiștilor de la Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a fost dispusă inițial reținerea a patru bărbați, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

În fapt, în dimineața de 6 noiembrie, polițiștii și jandarmii au intervenit la un scandal, sesizat prin 112, produs într-un club din Bistrița. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat patru bărbați cu vârste cuprinse între 19-39 de ani din Bistrița, un tânăr de 21 de ani din Șintereag și o femeie de 32 de ani din Bistrița, care au început o încăierare.

La data de 8 noiembrie, în urma administrării probatoriului, cercetările au fost extinse cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiune prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

La data de 9 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au condus la audieri patru dintre persoanele vizate, care ulterior au fost reținute pentru 24 de ore.

Cei patru bărbați se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Totodată, pe numele unui bărbat de 39 de ani din Bistrița, care s-a sustras cercetărilor, a fost emis un mandat de aducere. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca. În 10 noiembrie, el a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Bistrița-Năsăud, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS