Actualitate

Ciobănică: Estetica orașului lasă de dorit. E nevoie de un proiect nou

”Estetica orașului lasă de dorit. Bistrița de altădată era mult mai frumoasă și mult mai puțin agresivă dacă ne uităm la cum se construiește și cum se zugrăvește orașul. Spațiile verzi acoperă destul de mult din tot ce este inestetic și neplăcut”, spune Dumitru Daniel Ciobănică (Partidul Verde), candidat la funcția de primar al Bistriței:

Ne trebuie un proiect nou care să cuprindă reabilitarea unor clădiri și instituții, dar și un set de recomandări și norme pentru clădirile mari și de locuințe colective.

În felul acesta ne vom obișnui să construim și să dăm o față decentă străzilor și chiar bulevardelor.

Bistrița poate fi un oraș frumos fără să alocăm bani și cheltuieli pentru asta”.

3 comentarii

  • Dar pana acuma dr ce nu te a interesat estetica orasului ca simplu cetatean?
    Cate sesizari ai depus in acedt sens?
    Asa de dragi v au devenit locuitori orasului si orasul si tie si altora , Rai D era de a dreptul indragostita de oameni si oras la fel si Dobranis.
    Dar pana acuma unde ati stat ascunși?
    N ati vazut ca pica jos cladirile primariei, Titulescu, Sub galete cele mai jalnice cladiri sunt ale primariei, primaria are angajati la directia monumente, oare ce fac, seful lor este de profesie mare fotograf oare nu a vazut cum arata cladirile?
    Dar voi candidatii astia care vi s au deschis ochi doar in campanie si sigur o sa i inchideti iarasi nu mai batetii campii si haideti cu maduri concrete ca ne am saturat de laude cate scoli aveti cati bani ati atras …..
    Sanse zero doar iepurasii din caciula mosului.

    • Eu cred ca unii au dat salarii unor angajați iar prin taxele, impozitele si alte contribuții pe care le-au platit luna, de luna au contribuit concret. Dupa aproape 30 ani in care ai muncit si ti-ai onorat obligatiile fata de stat este gresit sa vrei sa te implici? Ar trebui sa se implice si sa-si faca vocea auzita cat mai multi antreprenori si cati mai multi din cetățeni din societatea civila.
      Asta ar fi un pas spre evolutia societății civile, un pas spre viitor. Dar daca doar unii sunt creditați si doar unii si-au castigat acest drept de-a uza de banul comunității, atunci ne meritam șansa.
      Daca dupa 30 ani ne laudam cu drumuri, spitale, canalizari si alte reabilitari de clădiri , dealtfel lucruri perfect normale pentru secolul in care traim… ma intreb ce mai urmează…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.