Social

Circulație în condiții de iarnă. Drumarii acționează cu utilaje și material antiderapant

În Bistrița-Năsăud se circulă în condiții de iarnă, fiind alocate 33 de utilaje pe drumurile naționale și 24 de utilaje pe drumurile județene, toate dotate cu lamă și material antiderapant, care acționează încă din timpul nopții, a anunțat Instituția Prefectului.

Județul Bistrița-Năsăud este și luni sub cod galben și cod portocaliu de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent.

În aceste condiții, conducătorii auto sunt atenționați să circule cu prudență, cu adaptarea vitezei la condițiile de drum, precum și cu privire la obligativitatea echipării autovehiculelor pentru sezonul rece, cu montarea anvelopelor de iarnă.

Șoferii care au probleme în trafic din cauza stării drumurilor cauzate de fenomene meteo (gheață, polei, zăpadă) pot semnala aceste situații la următoarele numere de telefon: pentru drumuri naționale: tel. 0263233615, 0263266620 – Dispecerat Secția de Drumuri Naționale Bistrița-Năsăud, pentru drumurile comunale se va lua legătura cu personalul din cadrul primăriilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița al județului Bistrița-Năsăud: tel. 0263239404, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud: tel. 0263203005. În situații de urgență se va apela numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS