Actualitate

CJ vine tare din urmă cu modernizarea centrului de la Nuşeni, anunţă Stelian Dolha

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud face progrese în modernizarea centrului de îngrijire de la Nuşeni, a anunţat vicepreşedintele Stelian Dolha. În curând vor sosi echipamentele medicale şi urmează să se facă alte achiziţii pentru ca serviciile oferite asistaţilor social să fie cu adevărat moderne.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud Stelian Dolha (PNL) a declarat, joi, la inaugurarea Centrului de noapte şi cazare pentru persoane fără adăpost din Bistriţa că şi Consiliul Judeţean face investiţii importante pentru îmbunătăţirea serviciilor sociale.

„Sunt profund impresionat (de Centrul de cazare pentru persoanele fără adăpost -n.r). Arată ca un hotel de patru stele. Făcând o glumă, i-am spus domnului Radu Dreptate că, dacă o să am musafiri în perioada următoare, îi pot caza aici liniştit pentru că le asigur condiţii foarte bune. E încă un exemplu că indolenţa a dispărut din Bistriţa, că se fac lucruri frumoase. Şi noi, Consiliul Judeţean, avem un proiect la Nuşeni. Şi acolo lucrurile merg bine. Săptămâna viitoare vom primi echipamentele medicale şi urmează licitaţiile pe cele trei loturi: mobilier, maşina pentru persoane cu handicap şi echipamentele IT. Este vorba de o investiţie de aproximativ 30 miliarde de lei vechi. Astfel de proiecte, precum cel de la Bistriţa şi cel de la Nuşeni va trebui să le multiplicăm în perioada următoare”, a declarat Stelian Dolha.

Vicepreşedintele CJ a spus că liberalii, partid din care face parte, îşi doresc să pună în practică ideea unui centru de paleaţie.

„Va trebui să finanţăm şi să modernizăm centrele sociale existente şi să facem ceea ce noi, liberalii, ne-am propus, un centru de paleaţie. Din câte ştiu, astfel de centre sunt în puţine locuri din ţară, aşa că ne dorim să reuşim să îl înfăptuim şi la Bistriţa. E un proiect de anvergură, dar tare mult mi-ar plăcea ca, după patru ani, să venim şi să vă spunem că l-am făcut”, a declarat Dolha.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS