Actualitate

Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, pentru prima oară în ultimii ani fără Camelia Tabără (FOTO)

Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" Bistriţa, şcoală condusă ani la rândul de actualul inspector general, şi-a deschis porţile, luni, în absenţa Cameliei Tabără a cărei lipsă au simţit-o mai ales profesorii şcolii.

Inspectorul general nu a participat nici la festivitatea de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” unde a fost primarul Ovidiu Creţu, preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan şi subprefectul Ovidiu Frenţ. Probabil că nu a vrut să rănească orgoliile celor de la „Andrei Mureşanu” pe care i-a condus în ultimii ani.

Şi, ca să fie fair-play până la capăt, nici la festivitatea de la „Andrei Mureşanu” nu a mers ca să nu lase probabil impresia că are de gând să favorizeze această şcoală. Lipsa ei s-a simţit, mai mulţi profesori care predau în această şcoală fiind nostalgici după vremurile în care Camelia Tabără declara deschis un nou an şcolar. De dragul elevilor şi al unui nou început, au lăsat tristeţea la o parte şi au zâmbit. Îi vedeţi în fotografii pe Gheorghe Pop, Cristina Iurişniţi şi Viorica Cira, Ionel Tompa şi pe mulţi alţii.

Mai multe fotografii găsiţi pe pagina noastră de facebook.

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS