Cultură

Concert la Palatul Culturii în Duminica Floriilor: Nat Osborn și Mike Parker

Centrul Cultural Municipal ”George Coşbuc” vă invită la un concert de jazz la Palatul Culturii (Galerie), în Duminica Floriilor, 28 aprilie, de la ora 19.00, susținut de Nat Osborn și Mike Parker.

Newyorkezii Nat Osborn și Mike Parker fac muzică împreună de peste 15 ani. De când s-au întâlnit în cadrul programului universitar de jazz din universitate şi-au croit drumul de la a cânta pe străzile din Budapesta, la concerte în cluburi renumite din New York şi la concerte de jazz şi festivaluri din întreaga Europă, iar în unele erau capete de afiș. Deși cel mai adesea sunt văzuți cântând împreună ca parte a ansamblului de jazz, rock și soul Nat Osborn Band, atunci când cântă în calitate de duo, ei profită de ocazia de a face ceva diferit. Parker lasă basul electric pentru ”kontrabasul” său preferat, iar Osborn schimbă clapele cu chitara acustică. Sunetul rămâne jazz: inflexiuni de jazz care încorporează, de asemenea, Americana, blues și folk, unind astfel diferite influențe muzicale.

Nat Osborn este o figură cunoscută a scenei muzicale din New York, conducând două trupe: Nat Osborn Band și grupul indie-folk Hawthorne. Parker este un renumit basist și lider de trupă/compozitor care conduce mai multe proiecte, inclusiv Mike Parker’s Trio Theory și Mike Parker Quartet. Proiectele lui Osborn și Parker au lansat în mod independent o multitudine de albume, în timp ce Parker a cântat la bas pe albumul live din 2017 al Nat Osborn Band și pe albumul lor single cu două fețe Roam/Drifting din 2018. Osborn și Parker aduc întotdeauna o energie vibrantă și o muzicalitate impresionantă pe scenă.

Bilete (20 de lei) se găsesc pe iabilet.ro şi la Palatul Culturii. Pentru elevi, studenți și pensionari, biletele costă 10 lei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.