Actualitate

Concurs de ornamente pascale pe pietonal

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud derulează în perioada 03-14 aprilie proiectul ”Creează, dăruieşte şi eşti mai fericit!”. Ornamentele vor fi puse în cadourile de Paşti pentru persoanele vârstnice de la cămin.

În cadrul acestui proiect, DJST BN îşi doreşte să marcheze sărbătorile pascale. Astfel, în data de 11 aprilie, la ora 11.00, se va organiza pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistriţa concursul ,,Creează, dăruieşte şi eşti mai fericit!”.

Concursul se adresează tinerilor din judeţ cu vârsta cuprinsă între 14 si 35 ani  şi constă în realizarea de ornamente pascale. Cele mai reprezentative ornamente vor fi premiate. Materialele necesare realizării lor vor fi aduse de participanţi.

La acest concurs vor participa echipe formate din trei membri. Echipele se pot înscrie până la data de 10 aprilie, ora 12.00, la sediul DJST BN, str. Parcului nr.1, Compartimentul de Tineret.

Toate ornamentele realizate vor fi donate azilului de bătrâni de către voluntarii DJST BN şi ai ONGT-urilor participante.

De asemenea, DJST BN va distribui pachete cu cozonaci persoanelor vârstnice din cămin.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.