Actualitate

Continuă montarea de contoare de apă inteligente la Bistrița

Procesul de înlocuire a 11.000 de contoare clasice cu apometre de ultimă generație, în cadrul proiectului ”Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă”, demarat de Aquabis la începutul lunii iunie, continuă zilnic.

Echipa formată din membri Aquabis și reprezentanți ai firmei câștigătoare în urma procedurii de licitație finalizează lucrările de montare pe Calea Moldovei, iar următoarele străzi vizate săptămâna aceasta sunt Grănicerilor, Sucevei, Muncelului, Emil Gârleanu, Bârgăului, Intrarea Pinului, Intrarea Fagului și Năsăudului.

Proiectul are dată limită de implementare luna decembrie 2023 și prevede înlocuirea unui număr de 11.000 contoare aflate la limita duratei normale de serviciu cu contoare inteligente, care sunt dotate cu posibilitatea de citire la distanță și au o durată de viață de 15 ani. 

Procedura a început în a doua jumătate a lunii iunie cu zona Unirea și a continuat cu străzile Lucian Blaga, Drumul Dumitrei Nou, Gorunului, Izvorul Rece, Aurel Vlaicu, Arinilor, Salcâmilor, Miron Cristea, Aleea Fotbaliștilor, Câmpului, Codrului, Dâmbului, Dealul Jelnei (extravilan), Făget, Pajiștei, Tabără, Valea Jelnei, Viorelelor, Stejarului, Remus Cristian Bucur, Av. Mihai Berbecariu, Grigore Pletosu, Corneliu Mureșanu, Iuliu Hossu, Mioriței, Grigore Moisil.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS