Actualitate

Controale ale Poliției Rutiere în orașe și pe principalele sectoare de drum din județ

De la începutul week-end-ului, poliţiştii bistrițeni au acționat pe raza orașelor, dar și pe principalele sectoare de drum pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de viteza excesivă şi conducerea de autoturisme sub influența alcoolului sau a altor substanțe, acestea fiind unele din cauzele generatoare de accidente de circulaţie.

Polițiștii rutieri acționează și cu mijloacele tehnice din dotare pentru supravegherea traficului rutier din județ, informează Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat aproape 60 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier în cuantum de peste 6.200 de lei. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat și verificat aproape 200 de persoane și autoturisme. Testarea cu aparatul etilotest și drugtest a vizat un număr de aproximativ 160 de șoferi și participanți la traficul rutier.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza orașului Năsăud, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Agrișu de Sus. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta nu se afla sub influența alcoolului, însă testarea cu aparatul drugtest a fost pozitivă în cazul consumului de substanțe psihoactive.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control pe Drumul Național 17D, în Piatra, un bărbat de 24 de ani, din localitate. Verificările efectuate au indicat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii continuă documentarea faptei în cadrul unui dosar penal.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS