Social

Accident la Șanț: Tractor răsturnat, copil preluat de elicopterul SMURD

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj de la SVSU cu mașină de teren și echipajul de terapie intensivă mobilă au intervenit într-o zonă greu accesibilă pe raza localității Șanț, unde un tractor s-a răsturnat, iar șoferul și un copil în vârstă de 12 ani au fost răniți.

Echipajele medicale au preluat copilul și l-au stabilizat pentru a fi preluat de elicopterul SMURD, care a aterizat în comuna Șanț.

”Copilul în vârstă de 12 ani a fost preluat de elicopterul de la Baza Aeriană Jibou si transportat la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, cu suspiciune de fractură închisă membru inferior, traumatism cranian minor și alte traumatisme. Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, politraumatizat, pentru a o transporta la UPU SMURD Bistrița”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că în comuna Șanț, în zona muntele Făgețel, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe fondul manevrării necorespunzătoare a tractorului cu care se deplasa, s-a răsturnat în aval. La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în urma evenimentului rezultând vătămarea corporală a conducătorului utilajului și a pasagerului din cabină, un minor în vârstă de 12 ani. Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

Foto: ISU / Mureșan Mihai Andrei

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS