Sănătate

Copil cu arsuri pe 20% din suprafața corpului, transportat la București

Un băiețel din Bistrița în vârstă de 11 luni, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului în urma unui accident casnic, a fost transferat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri din București.

“Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița a preluat copilul conștient și, împreună cu un aparținător, a fost transportat la UPU SMURD Bistrița.

După stabilizare, s-a luat decizia transferului copilului la o clinică de specialitate din București.

Transferul a fost realizat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD până în județul Brașov, de unde a fost preluat de un echipaj similar și transportat la Spitalul de Arși pentru Copii din capitală”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Inspectoratul de Poliție Județean a precizat:

”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări cu privire la un caz de vătămare corporală din culpă, care a avut loc în municipiul Bistrița.

Din primele date, un copil de 11 luni care se afla în premergător ar fi tras spre el o cană electrică în care se afla lichid fierbite, suferind arsuri. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS