Actualitate

Copil lovit de autobuz la Budacu de Sus

Un băiat de trei ani din satul Budacu de Sus a fost transportat marţi după-amiaza la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud după ce a fost lovit de un autobuz în timp ce încerca să treacă strada, în fugă.

Viceprimarul comunei Dumitriţa, Emil Bolfă, a declarat, marţi, că accidentul s-a petrecut chiar în centrul satului Budacu de Sus.

„Băiatul, împreună cu sora lui de 13 ani, au ieşit dintr-un magazin şi au trecut strada în fugă. În acel moment, pe drum trecea un autobuz care l-a lovit pe băiat. Acesta a fost transportat de urgenţă, la Bistriţa, cu o ambulanţă. Este conştient, dar se pare că s-a lovit la un picior. Sora lui nu a păţit nimic. S-a lovit puţin de autobuz. Şoferul nu e vinovat că nu avea cum să-i evite, au trecut în fugă şi nu s-au asigurat”, a declarat Bolfă.

Dispecerul de serviciu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a informat că băiatul are o plagă la un picior.

„Colegii mei îl aduc la Bistriţa pentru investigaţii. I se vor face radiografii şi vom vedea cât de gravă este situaţia”, a declarat sursa citată.

La cererea părinţilor celor doi copii a fost trimisă încă o ambulanţă la faţa locului pentru ca şi sora băiatului să fie consultată.

„Medicii vor decide dacă o aduc la spital. Ea nu prezintă răni, dar părinţii sunt îngrijoraţi”, a declarat dispecerul SJA.

Localitatea Budacu de Sus este traversată de DJ 172 C.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a început o anchetă şi-l cercetează pe şoferul autobuzului pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS