Actualitate Politică

Cristian Florian: Campanie curată, de promovare a ideilor şi a soluţiilor pentru comunităţile locale

„Candidații Partidului Național Liberal sunt oameni echilibraţi, cu respect pentru valori. Îmi cunosc colegii care candidează și știu că sunt de bună credinţă, bine intenţionaţi. Candidații Partidului Național Liberal, atât pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni, cât şi pentru primari, sunt propuneri de cea mai bună calitate pentru electoratul din Bistriţa-Năsăud”, susţine senatorul Cristian Florian, copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud.

„Sunt 15 primari care şi-au dovedit capacitatea în comunităţile lor, le-au dezvoltat prin proiectele pe care le-au implementat cu finanțări din fonduri europene, dar și de la bugetul local. Colegii mei au dovedit că știu să administreze cu grijă banul public și acest lucru se vede în teren, iar în următorii patru ani doresc să îşi continue proiectele începute, dar şi să demareze altele noi.

În localitățile unde nu am avem primari în funcție, venim cu cea mai bună alternativă. Candidații noștri sunt oameni bine văzuți în comunitățile lor. Sunt oameni cu calități excepționale și determinați să muncească, sunt oameni care vin cu proiecte, sunt oameni care vor să se implice în dezvoltarea comunităților lor și cărora le pasă de viitorul acestora.

Pe listele de candidați pentru consiliile locale susţinem oameni respectaţi în comunităţile lor, iar pentru Consiliul Județean am promovat oameni tinerişi de mare valoare; sunt oameni ce îşi doresc să se implice în buna administrare a judeţului, sunt oameni cărora le pasă, şi aş aminti aici pe Doris Moldovan, Gheorghe Scuturici, Robert Sighiartău, Florin Moldovan, Dorel Avram, Samuel Coman, Octavian Ganea, şi alţii. Alături de aceşti tineri susţinem şi colegi cu experienţă: Eugen Curteanu (consilier local, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, actual consilier judeţean, Dumitru Mureşan (fost primar al oraşului Năsăud), Vasile Marc (fost inspector general şcolar, actual consilier judeţean), Emil Neia Lăcătuş (actual consilier judeţean), Ovidiu Florean (fost director al Direcţiei Judeţene de Pază şi Protecţie).

Candidații Partidului Național Liberal vin cu proiecte bine fundamentate, cu investiții în infrastructură, atât la nivel județean cât și la nivel local. Este timpul ca oamenii din acest județ să circule numai pe drumuri asfaltate, să beneficieze de servicii publice de alimentare cu apă-canal și de salubrizare de calitate și la prețuri mai mici decât în prezent. Finalizarea modernizării infrastructurii trebuie să fie o prioritate, şi este o prioritate pentru PNL.

Partidul Național Liberal își dorește o campanie curată, o campanie în care singura confruntare să fie aceea pe dezbateri de proiecte, pe idei, pe soluții pentru comunitățile din județ. Ne respectăm contracandidații, respectăm cetăţenii”.

(PE)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.