Economie

Cristian Parasca (PSD) şi-a vândut acţiunile de la Rombat şi a făcut investiţii imobiliare

Consilierul judeţean PSD Cristian Parasca a câştigat peste 20.000 de euro anul acesta din vânzarea către Metair INt. Holdings a acţiunilor pe care le deţinea la SC Rombat SA.

Potrivit declaraţiei de avere a consilierului judeţean PSD, tot anul acesta, familia Parasca şi-a mărit numărul proprietăţilor imobiliare pe care le deţine pe strada Ulmului din Bistriţa. Primele achiziţii de teren pe această stradă datează din 2002, anul acesta ele fiind completate cu câţiva metri pătraţi.

În afară de Bistriţa, familia Parasca mai deţine terenuri pe Dealul Dumitrei, la Colibiţa şi Buduş, un apartament la Bistriţa şi două maşini.

Conform sursei citate, Cristian Parasca şi- a vândut acţiunile pe care le deţinea la Rombat SA, dar şi-a păstrat, în schimb, acţiuni la Rocredit IFN Bistriţa (în valoare de 35.000 de lei) şi la Comelf Bistriţa (3600 de lei). El mai are şi 20 de părţi sociale la SC Escada Serv SRL Bistriţa.

Ca şi director al SC Hobby Star SRL Bistriţa, Cristian Parasca a câştigat circa 11.000 de lei în 2011, iar pentru activitatea de consilier judeţean PSD a primit alţi 3598 de lei.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS