Sănătate

Cum poți să slăbești în timpul verii

În timpul verii, tot mai multe persoane sunt preocupate de silueta lor și au tendința să adopte regimuri alimentare pentru a pierde în greutate, susțin medicii nutriționiști. Potrivit experților, cele mai bune metode pentru a menține o greutate normală și pentru a arde caloriile sunt o alimentație echilibrată și efectuarea de exerciții fizice în fiecare zi, scrie Gândul.

Studiile de specialitate au demonstrat că unele alimente determină o ardere mai rapidă a grăsimilor, fiind recomandată includerea acestora în dieta zilnică. Astfel, alimentele bogate în proteine și fibre, precum ouăle, cerealele integrale sau ciupercile sunt recomandate deoarece contribuie la arderea grăsimilor din organism și astfel la menținerea siluetei.

De asemenea, multe dintre fructele care conțin vitamina C și o mare parte dintre legume au efecte benefice asupra metabolismului.

În plus, un consum moderat de cafea, fără lapte sau zahăr, poate fi inclus în cadrul regimurilor de control al greutății. În cazul cafelei pure solubile, conținutul caloric este de doar 1-2 kilocalorii/porție. În plus, cafeaua verde, ce are în componență o cantitate mare de antioxidanți, contribuie la menținerea sănătății organismului.

Pentru a ne menține greutatea corporală având în același timp un organism sănătos este important să nu uităm de micul dejun, care ar trebui să fie un mix de proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase. De asemenea, este recomandat să luăm masa atunci când simțim că ne este foame și să bem multă apă.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS