Comunicate

Cum să îți gestionezi banii și să pariezi responsabil

Pariurile reprezintă o temă foarte dezbătută în prezent, discutându-se tot mai des despre pericolele pe care această activitate le poate presupune.

Într-adevăr, pariurile pot fi foarte dăunătoare atât timp cât nu reușești să păstrezi controlul și te lași dus de val!

Doar că acest lucru nu este chiar ușor de realizat, iar acesta este motivul pentru care am decis să realizăm un articol despre cum să îți gestionezi banii și să pariezi responsabil la jocurile de noroc.

Vrei să faci și tu asta? Continuă să citești articolul nostru și vei primi o mulțime de sfaturi utile:

Pregătește un buget

Cu siguranță ai primit această recomandare de multe ori, iar acum te lovești iar de ea. Cu toate acestea, nu este un sfat pe care să îl ignori, ce trebuie luat foarte serios, deoarece este un prim pas către un joc responsabil.

Fiecare parior care nu întâmpină probleme atunci când pariază are un buget foarte atent stabilit, așa că ar trebui să faci și tu asta.

Calculează-ți veniturile pe care le obții în decursul unei luni calendaristice și mai apoi stabilește bugetul pentru pariere. Din totalul veniturilor tale, bugetul pentru pariuri nu ar trebui să depășească 10%.

Altfel spus, bugetul pentru pariuri trebuie să fie o sumă de bani pe care o poți pierde fără ca viața să-ți fie afectată. Nu trebuie să rămâi fără bani pentru cheltuielile de zi cu zi sau pentru alte necesități importante.

Care este suma de bani la care ești dispus să renunți? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să ți-o pui atunci când gândești bugetul pentru pariuri.

Limitează sumele pariate

Nu este suficient să ai un buget pentru pariuri, ci la fel de important este să îți impui cât mai multe limite atunci când joci la pariuri. De exemplu, ar trebui să impui o miză maximă pe care să o joci pe biletele tale.

Aceasta ar putea reprezenta 5% din bugetul tău de pariere. Poate că pare puțin, însă în acest fel nu vei risca să pierzi toți banii la pariuri în timp scurt.

Limitând sumele pe care le mizezi, reușești să te folosești de bugetul stabilit pentru o lungă perioadă, așa că merită să faci asta.

Sigur, câștigurile vor fi mai mici, însă obiectivul tău este acela de a nu epuiza bugetul stabilit și nu de a te îmbogăți.

Limitele de timp sunt recomandate

O altă recomandare care te va ajuta să îți gestionezi banii și să pariezi responsabil este impunerea unei limite de timp. Nu paria pe o perioadă îndelungată, deoarece șansele de a te lăsa dus de val vor crește în mod considerabil.

Stabilește o limită de timp pentru pariuri. De exemplu, ți-ai putea impune o limită de 30 de minute pe zi. Poți folosi diferite aplicații care îți vor bloca accesul la site-ul sau aplicația casei de pariuri după ce timpul stabilit a fost consumat.

În acest fel, te vei obișnui să pariezi mai puțin iar dependența nu va apărea. Este poate cel mai bun sfat pe care ți-l putem oferi din acest punct de vedere.

Profită de bonusuri

Vrei să pariezi fără a-ți expune bugetul alocat pariurilor sportive? Există o metodă prin care poți face asta: profită de bonusurile pe care agențiile de pariuri le oferă.

De exemplu, dacă nu ai un cont la această agenție, află că poți primi bonus fără depunere Superbet atunci când vei decide să te înregistrezi.

Asta înseamnă că vei primi o sumă de bani pe care o poți aloca activității de pariere. Sună bine? Noi zicem că da!

Nu va trebui să folosești banii din bugetul tău de pariere ci vei folosi bonusul primit, iar astfel riscurile vor fi reduse aproape în totalitate.

Cu toate acestea, nu uita că bonusurile pe care casele de pariuri le oferă pot fi o capcană pentru cei mai vulnerabili. Așa că după epuizarea bonusului, nu efectua o depunere, așa cum casa de pariuri și-ar dori să faci. Iar asta deoarece te vei lăsa dus de val iar suma depusă va fi pierdută, cel mai probabil, în scurt timp, ceea ce îți va cauza multă frustrare.

Pariază calculat

În final, mai există doar o singură recomandare pe care trebuie să ți-o oferim: pariază calculat! Ce înseamnă asta? Nu miza doar pe intuiție și pe noroc, ci încearcă să îți sporești șansele de câștig folosind strategii pentru pariuri sportive, ponturi și statisticile disponibile pe site-urile de specialitate.

Cu cât vei analiza mai mult evenimentele pe care le joci, șansele de a alege un pariu câștigător vor crește și ele. Prin urmare, este foarte important să te documentezi înainte de a alege pariurile pe care le joci.

Acestea au fost recomandările noastre cu ajutorul cărora vei putea gestiona banii și vei paria mult mai responsabil. Aplică-le și tu iar beneficiile nu vor întârzia să apară. Vei ține dependența departe de tine și te vei putea bucura de pariuri în siguranță.

Etichete