Cultură

Cum vă puteți distra de Ziua Tineretului

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, alături de Asociația Județeană Sportul pentru Toți, Asociația Impact Bistrița, Asociația Moralia pentru România, Asociatia Club de Șah Bistrița, Liceul de Arte Corneliu Baba, CS Schrainer Bistrița, marcheză Ziua Tineretului printr-o serie de activități dedicate tinerilor și nu numai.

Sâmbătă 30 aprilie 2011 tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani vor putea lua parte la jocuri, concursuri și competiții diverse. Astfel, de la ora 11 în Pădurea Schullerwald va fi organizat un cros pe teren variat cu o singură probă de 800 metri OPEN.

Participarea se va face individual (masculin și feminin), și pe echipe perechi (până la gradul II de rudenie). Înscrierile se vor face la locul de concurs cu 30 minute înaintea orelor de start. Tot aici,  va avea loc un concurs de întrebări din istoria olimpismului – chestionare care se vor completa pe loc.

De la ora 10 la Complexul Sportiv Schrainer se vor organiza jocuri în apă: acvavolei, polo, acvagym, concurs de înot etc. Accesul la piscina se va face gratuit timp de 2 ore.

Pentru iubitorii de șah începând cu ora 10.00 la Clubul Sportiv Municipal în sala de ședințe se va organiza concurs de șah – OPEN.

Participarea se va face individual (masculin și feminin), cu vârste cuprinse între 10 și 35 ani, iar sistemul de joc va fi șah rapid, 7 runde sistem elvețian, ritm de joc 25 minute. Înscrierile se vor face la locul de concurs cu 30 minute înaintea orelor de start.

Director executiv, Raoul Ștefan Zanca

foto: sportrevolution.ro

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.