Sănătate

Curs de resuscitare de bază, gratuit, la UPU-SMURD Bistrița

Pregătește-te să devii salvatorul familiei tale, într-un nou curs de resuscitare de bază organizat gratuit, de medicii și asistenții din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

În cadrul cursului veți învăța cum să acționați în situații critice. Timp de 3 ore veți primi informații și veți fi instruiți despre tehnicile necesare, astfel încât să fiți pregătiți să salvați viața unei persoane, precum: suportul vital de bază, dezobstrucția de căi aeriene, utilizarea defibrilatorului automat extern, poziția laterală de siguranță și alte noțiuni importante.

Cea de-a doua ediție a cursului de resuscitare va avea loc în data de 24.04.2023, începând cu ora 16:00 la sediul UPU-SMURD Bistrița din strada Bulevardul General Grigore Bălan, nr. 43 (clădirea UPU-SMURD, etaj 1).

Pentru o bună desfășurare a cursului numărul participanților este limitat la 21 persoane/grupă, iar grupele se alcătuiesc în ordinea înscrierilor.

Înscrierile se fac accesând următorul link: https://sjub.ro/inscriere-curs-suport-vital-de-baza-dea…/

Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă! Înscrie-te acum GRATUIT la Cursul de Suport vital de bază și utilizarea DEA să înveți cum să reacționezi, să previi sau să tratezi cu calm și cu atenție orice eveniment neprevăzut din viața familiei tale!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.