Actualitate

”Dansul, pasiune pentru trup și suflet”, ediția a IV-a

Mai sunt două săptămâni de vacanță, iar Reborn Dance Studio pune la cale un nou eveniment pentru dansatorii din județ și nu numai. Mai exact, în perioada 31 august-1 septembrie, se va desfășura cea de-a patra ediție a evenimentului ”Dansul, pasiune pentru trup și suflet”.

Având deja o tradiție, scopul evenimentului este de a promova tinerele talente din Bistrița și din împrejurimi, dar și de a îndruma tinerii spre un mod sănătos și constructiv de a-și petrece timpul liber. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a-și îmbogăți cunoștințele în arta street dance-ului și de a progresa.

În cadrul evenimentului vor avea loc workshop-uri de street dance cu instructori din țară, care se vor desfășura la sala de dans Reborn, vineri și sâmbătă, începând cu ora 12:00. Stilurile predate vor fi: Hip Hop cu Robert Tatoi, Locking cu Victor Marinescu din București și Dancehall cu Răzvan Feraru, tot din București. Gazda evenimentului va fi MC Dodo, care vine direct din Capitală pentru a întreține atmosfera.

De asemenea, în cele două zile, cursanții Reborn Dance Studio vor prezenta și momente de dans urmate de battle-uri; vineri de la ora 17:30 pe pietonalul Liviu Rebreanu și sâmbătă de la ora 17:00 în Pădurea Schulerwald. Battle-urile de 1 vs 1 Hip Hop, 1vs1 Dancehall și 7,2 smoke All Style vor fi jurizate de cei trei invitați.

”Reborn vă invită să urmăriți momentele artistice oferite de trupele de dans, dar și pasiunea și energia pe care o manifestă acești tineri talentați. Haideți să susțineți mișcarea în orice formă a ei. Acest proiect este cofinanţat din bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2018”, informează Reborn Dance Studio.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.